Verlies van volume

Met fillers wordende diepe huidplooien 'opgevuld'.

Het natuurlijk verouderingsproces maakt de bindweefsellaag en de vetlaag die de huid ondersteunt geleidelijk aan dunner. Het bot van de schedel wordt geleidelijk aan geresorbeerd. Zo ontstaan rimpels, lijnen of diepere groeven.

Fillers kunnen veelzijdig toegepast worden. Zo kunnen ze volume herstellen, rimpels opvullen of contouren verbeteren. Fillers hebben hun doeltreffendheid al bewezen en dragen veiligheidslabels (CE label en FDA- goedkeuring). 

Diepe groeven die uw gelaat ontsieren, die u er norser doen uitzien dan u wil. Fillers gaan die rimpels opvullen zodat het gezicht weer strakker en jonger oogt.

Ook smalle lippen kan u met een filler voller maken. Afhangende mondhoeken, jukbeenderen of een uitgezakte huid zal een filler mooi 'liften' voor een stralend resultaat!

Het principe van al deze fillers is hetzelfde: de rimpel opvullen door middel van een onderhuidse injectie. Een groef die minder diep is doet u er jeugdiger uitzien.

Een eenvoudige en doeltreffende manier zonder chirurgische ingrepen! Het gebruik van niet-permanente fillers garandeert bovendien een minimale kans op storende bijwerkingen met een resultaat dat 6 tot 18 maanden zichtbaar kan blijven. Tijdens de eerste consultatie bespreekt Dokter Caroline Martens met u de mogelijkheden en de kostprijs. Omdat elke persoon uniek is, is ook elke behandeling aangepast aan uw noden.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.