Plexr Soft Surgery

Plexr Soft Surgery ( 'plasmalift')  is een niet-invasief alternatief voor het chirurgisch verwijderen van overtollige huid. De methode werkt op basis van plasma dat ontstaat als gevolg van geïoniseerde gasmoleculen uit de lucht. Tijdens de behandeling wordt de huid heel oppervlakkig aangeraakt met een fijn naaldje, quasi zonder huidcontact. Daarbij werkt een kleine boog van geladen plasma puntgewijs in op het lichaam. De bovenste huidlaag gaat daardoor verdampen, waarop de huidvezels samentrekken en er een krimpeffect ontstaat. Het resultaat is een onmiddellijke lifting en versteviging van de huid. Door het krimpen van de huid verdwijnt het overschot.

 

Het duurt een 4 tot 6-tal weken voordat de huid volledig is hersteld. Gedurende die tijd is het nodig om de huid goed te beschermen tegen de zon, zodat de nieuwe huid niet kan verbranden of beschadigd raken. Doe je dat niet, dan kan er hyperpigmentatie optreden.

 

De methode is geschikt voor alle leeftijden en voor bijna elk huidtype. Plexr Soft Surgery kan voor diverse doeleinden worden ingezet.  Zo kunnen naast de niet-chirurgische lifting moedervlekken, pigmentvlekken en littekens worden gecorrigeerd. De meest voorkomende indicatiegebieden zijn:
– Bovenste (hangende) oogleden en wenkbrauwlift
– Onderste oogleden

– Bovenlip (= rokerslijntjes)

Dr. Caroline Martens  zal bij het voorgesprek bepalen of je effectief in aanmerking komt.

 

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.