Nieuw & Kwaliteitsvol

Iedereen heeft recht op een mooie en gezonde huid, een stralend gezicht. Het stimuleert uw zelfvertrouwen, u voelt zich beter, u kan weer genieten van het leven. De esthetische geneeskunde kan voor u een oplossing zijn.

 

Dankzij nieuwe technieken en producten boeken we vandaag prachtige resultaten. Bij dokter Caroline Martens bent u in goede handen. Als cardiovasculair chirurg en esthetisch arts voert ze met de grootste precisie elke behandeling uit. Na een deskundige analyse en bespreking, stelt zij voor u de beste oplossingen en behandeling voor. U bent het waard om er goed uit te zien!  Maak uw afspraak en ervaar wat dokter Martens voor u kan betekenen!

 

Graag maken wij u attent op het feit dat esthetische ingrepen sinds 1 januari 2016 niet meer van btw-vrijstelling genieten. Bovendien is door de wet op reclameverbod de informatie op de website over geregistreerde medicatie beperkt tot algemene informatie (artikel 9*1 van de wet op geneesmiddelen van 25.03.1964) en wordt een consultatie  voor bekomen van  specifieke informatie aangeraden.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren.